🎁 Verifică super-promoțiile! | Verifică >
X

Cană cu linguriță, Cele mai dulci amintiri ale preșcolarului

0 din 5 (0 opinii clienți)
Adaugă opinie
Tipul cănii:
Capacitate:
Preț: 54,90 Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: ?
Cel mai mic preț al produsului din ultimile 30 de zile înainte de reducere
Livrare: s. (06.04)
CREAȚI O CANĂ
?
Click pentru a crea un produs

PRODUSUL ESTE DISPONIBIL PE APLICAȚIA MOBILĂ

DESCARCĂ APLICAȚIA

Creați o cană personalizată unică, cu o fotografie, o înscripție sau dintr-un șablon predefinit. Alegeți forma preferată de cană și creați un cadou unic pentru cei dragi sau pentru dvs. însuți! Zi de naștere, sărbătoare sau aniversare? Este ușor să faceți cadoul perfect, adaptat la persoana pe care vreți să o mulțumiți. Puteți proiecta mai multe căni și să creați un set impresionant care va arăta minunat în bucătăria dumneavoastră.

Materialul de execuție: ceramică
Capacitate: 330
Mod de curățare / Utilizare: spălați manual
Diametru: 80

Cană cu linguriță

 

  • Alege între cele 5 variante coloristice

 

  • Capacitate 330ml

 

  • Mâner special cu orificiu pentru linguriță

 

  • Suprafața de imprimare 20,5x6 cm

Foto căni

Pregătiți 330, 350 sau 440 ml de amintiri! Creează o cană personalizată cu fotografiile Dvs preferate, care să rămână permanent pe biroul Dvs! Folosește cele mai bune cadre, adaugă texte și folosește elemente grafice pe care le-am conceput special pentru Dvs! Schimbați gustul cafelei sau al ceaiului Dvs preferat într-un moment de inspirație! Fiți mereu într-o bună dispoziție, în fiecare dimineață, sau adăugați o notă pozitivă momentelor de relaxare seara! Nu vă puteți imagina o zi fără spuma dulce din latte? Creați o cană mai mare cu linguriță,  sau proiectați un cadou magic pentru cei dragi!

Vă punem la alegere căni albe, cu mânerul și interiorul colorat, căni cu lingurițe, precum și căni magice (termosensibile, care la schimbul de temperatură rece-ascund imaginea, fierbinte- descoperă imaginea).