🎓Cele mai bune suveniruri școlare până la -50%
X

DESCARCĂ ACUM APLICAȚIA EMPIK FOTO

   

Design interior

Inspirații

  • zdjęcie
  • zdjęcie
  • zdjęcie
  • zdjęcie
zdjęcie
zdjęcie
 width=
zdjęcie

Interior design

Designul interior al casei noastre joacă un rol esențial în viața noastră pentru că ne poate induce o stare de bine, dacă designul este minuțios ales în conformitate cu propria personalitate, sau dimpotrivă, ne poate crea mari confuzii dacă spațiul nu oferă acea senzație plăcută de cămin propriu. De aceea designul interiorului căminul nostru trebuie să fie în perfectă armonie cu stilul și personalitatea noastră. Cel mai simplu și mai la îndemână mod de a pregăti un spațiu primitor numit acasă, este prin intermediul micilor elemente decorative, cum ar fi tablourile, fotografiile personalizate, tablouri cu propriile fotografii, postere ale membrilor familiei, perne personalizate , de diferite dimensiuni, forme și culori, pentru fiecare membru al familiei.

Tablouri cu poze

Ideea de a decora casa cu tablouri cu poze, cu tablouri cu propriile fotografii, postere proprii, cu o badă foto, este o idee fantastică pentru că astfel casa ta va căpăta acea căldură sufletească cu o atingere de originalitate pe care ai căutat-o dintotdeuna. Cu tabloul fotografie poți să creezi nu doar un spațiu original, poți să creezi adevărate opere de artă unice și irezistibil pentru casa ta. Tabloul poză este un element foarte ușor de adaptat oricărui tip de cerință, oricărui stil, indiferent dacă optezi pentru stilul modern, clasic, sau chiar rustic. Pentru tabloul cu fotografie poți să alegi orice fel de ramă își dorești, o poți adapta și potrivi în funcție de efectul pe care dorești să îl obții: în lemn pentru un stil clasic, în diverse metale pentru un stil modern, și jocul poate continua alegând diferite forme și culori. Pentru un design interior deosebit poți să optezi pentru tablourile cu poze proprii, portrete sau fotografii spectaculoase din călătoriile tale,Cu ajutorul mai multor tabluri/ fotografii poti totodată sa iti decorezi camera cu tablourile printate canvas.

Postere

Posterul sau tabloul personalizate nu sunt banale fotografii în format mare, sunt decorații de perete speciale, pentru că vei putea privi oricând chipul celor dragi, evenimente speciale, sau peisaje idilice surprinse chiar de tine. Cu ajutorul posterelor fotografice și a tablourilor cu poze poți să realizezi o adevărată expoziție, o adevărată galerie de artă chiar la tine acasă. Ar fi inutil să decorezi pereții casei tale cu portrete sau tablouri comerciale, care nu reprezintă nimic special pentru tine; este ideal să alegi portretul copiilor, sau al persoanei iubite și să-l transformi în poster, sau poți să realizezi chiar un colaj de fotografii pe un poster care apoi va fi admirat de toată lumea.

Perne personalizate

Un element de decor interior precum pernele. Indiferent de culorile sau forma pe care le vei alege, pernele decorative devin speciale dacă sunt personalizate. Alege fotografia unei persoane iubite, un peisaj, sau o captură fantastică făcută în orașul natal și astfel îți poți personaliza aceste elemente de decor minunat. Pernele personalizate sunt decorul de mult căutat și dorit, dar pot fi de asemenea și un cadou original pentru cineva drag.