Livrarea gratis la comenzile peste 50 lei | Vezi cele mai noi promoții >
X

Fotocarte

DESCARCĂ ACUM APLICAȚIA EMPIK FOTO

   

Alege tipul de Fotocarte

     
  CEL MAI POPULAR  
  Fotocarți Standard Fotocarți Premium
     
  hârtie moale digitală hârtie fotografică tare
  copertă rigidă lucioasă sau mată copertă rigidă lucioasă sau mată
  de la 28 până la 160 de pagini de la 20 până la 40 de pagini

 
   
  Cel mai des ales tip de fotocarte - ideal pentru cadou sau alte ocazii
Recomandăm în special pentru uz profesional sau ocazii speciale
     
  începând cu 44,90 lei Prețuri începând cu 69,90 lei
     

 

Alege formatul fotocărții

hârtie digitală

20×20 cm

de la 39,90 27,90 lei

Vezi>

20×30 cm (A4)

de la 44,90 lei

Vezi>

30×20 cm 

de la 54,90 lei

Vezi>

30×30 cm

de la 59,90 41,90 lei

Vezi>

Hârtie fotografică

15×15 cm

de la 69,90 lei

Vezi>

25×25 cm

de la 119,90 lei

Vezi>

20×15 cm 

de la 79,90 lei

Vezi>

 

Alege formatul fotocărții

 

15x15 cm

de la 69,90 Lei

Vezi> 

20x20 cm

de la 39,90 Lei

Vezi>  

25x25 cm

de la 119,90 Lei

Vezi>


 

30x30 cm 

de la 59,90  Lei

Vezi>


 

 

 

20x15 cm 

de la 79,90 Lei

Vezi>


 

30x20 cm 

de la 54,90 Lei

Vezi>


 

20x30 cm (A4)

de la 44,90 26,90  Lei

Vezi>

 


 


 

Fotocarte

Fotocartea este mai mult decât un album. Aceasta este o dimensiune complet nouă a prezentării fotografiilor pe hârtie, care vă permite să vă păstrați cele mai prețioase amintiri în cea mai bună versiune. Indiferent de eveniment, dacă s-a născut copilul, sau dacă abia v-ați întors din călătoria visurilor voastre, sau poate sunteți în căutarea unei forme interesante de album de nuntă, empikfoto a pregătit pentru Dvs. o soluție unică.

Fotocartea este o amintire superbă, care poate fi și primul proiect fotografic complet personalizat.

Puteți alege dintre patru dimensiuni, mai multe tipuri de hârtie, multe fundaluri, rame, și imagini care vă vor îmbogăți povestea și vă vor oferi o atmosferă unică din momentul când ați realizat fotografiile. Puteți oferi cărții Dvs. propriul titlu, alegeți o copertă și vă puteți aranja fotografiile în orice ordine doriți, astfel încât cele mai frumoase momente să le păstrați pentru totdeauna. Fotocartea este de asemenea un cadou ideal pentru cineva special pentru a impartași amintirile și trairile dragi cu ceilalți. Posibilitățile unei fotocărți sunt infinite, pentru retrairea amintirilor!

Fotocarte

Fotocartea este mult mai mult decât un album cu fotografii, nu este o simplă carte în care poți pune câteva fotografii. Fotocartea este o poveste pe care o poți compune singur, pe o temă pe care o alegi tu, și se desfășoară așa cum decizi tu. În mod sigur îți dorești să ai propria carte foto care să oglindească un eveniment important din viața ta, să îți reamintească un episod special, sau să păstrezi vii momentele petrecute cu o persoană dragă . Cine nu ar dori să retrăiască emoțiile din timpul ceremoniei de căsătorie, sau să privească oricând cu bucurie primii ani de viață ai a copiilor, să realizeze o carte foto ca un mic propriu atlas cu propriile fotografii realizate în călătoria mult așteptată. Cu toți ne dorim o astfel de carte specială, o carte a noastră despre noi, despre cei dragi, despre momentele importante din viața noastră, o carte cu propriile fotografii, în care tu și cei dragi ție vor fi protagoniști.

Fotocarte personalizată

Fotocartea este o amintire cu posibilități nelimitate, o carte foto pe care o poți proiecta tu însuți, decizând forma, tipul de hârtie, și numărul de fotografii pe care dorești să le incluzi. Fotocartea personalizată poate fi modul ideal de a păstra fotografiile dragi, dar poate fi de asemenea și un cadou ideal și original pentru cineva drag. Alcătuiește propria poveste cu fotocartea personalizată. O carte care povestește prin fotografii călătoriile mult visate, sau de ce nu, poți crea o carte foto pentru fiecare călătorie în parte , la munte, la mare, sau o destinație exotică. Fotocartea personalizată este un cadou extraordinar pentru cei dragi pentru că prin prisma acesteia amintirile prind viață și oricine poate să retrăiască momentele frumoase, încărcate de emoții, la care a participat la un moment dat. Ce cadou poate fi mai potrivit pentru soțul sau soția ta decât o fotocarte care să povestească emoțiile experiențelor voastre, sau emoțiile căsătoriei voastre? Ce cadou pentru părinți poate fi mai sentimental decât o fotocarte personalizată care să transpună Crăciunul petrecut împreună? Ce cadou mai minunat ar putea fi pentru copilul tău decât o fotocarte personalizată în care protagonistul este jucăria preferată a copilului tău, fotografiată în diverse ipostaze, astfel încât să compui o poveste cu ajutorul jucăriei? Ce cadou ar putea fi mai potrivit pentru copilul devenit deja adolescent decât o fotocarte personalizată pe care să o păstreze pentru totdeauna, o fotocarte în care protagonistul este chiar el, făcând primii pași, sau descoperind prima zăpadă? Fotocartea este o amintire neprețuită pentru că va conține fotografii cu amintirile tale care peste ani și ani devin comori incomensurabile, cu trăiri, emoții, bucurii și nostalgii. Fotocartea este o carte prețioasă, unică și originală, este o lume în care poți intra oricând cu drag atunci când dorești să regăsești o părticică din emoțiile trăite cu ceva timp în urmă, și surprinse în cadre magistrale de către obiectivul de fotografiat.