🎁 Creează online cadouri unice și deosebite și dăruiește bucurii persoanei apropiate
X

Fotocarte

DESCARCĂ ACUM APLICAȚIA EMPIK FOTO

   

Alege tipul de Fotocarte

       
    CEL MAI POPULAR  
Fotocaiete Instabook Fotocărți Standard Fotocărți Premium
       
hârtie cretată copertă moale hârtie moale cretată hârtie fotografică tare
copertă moale copertă dură copertă rigidă lucioasă sau mată copertă rigidă lucioasă sau mată
de la 14 până la 34 de pagini 16 pagini de la 28 până la 160 de pagini de la 20 până la 40 de pagini
     
Recomandăm pentru comenzi mari

18 șabloane pregătite din care puteți alege pentru diferite ocazii

Cel mai des ales tip de fotocarte - ideal pentru cadou sau alte ocazii
Recomandăm în special pentru uz profesional sau ocazii speciale
       

 

Alege formatul fotocărții

hârtie cretată, hârtie fotografică

20×20 cm

Vezi>

20×30 cm (A4)

Vezi>

30×20 cm 

Vezi>

30×30 cm

Vezi>

Hârtie fotografică

15×15 cm

Vezi>

25×25 cm

Vezi>

20×15 cm 

Vezi>

 

 

Alege formatul fotocaietului

Hârtie cretată

15x20 cm

Vezi>

20x20 cm

Vezi>

20x30 cm 

Vezi>

 

Fotocarte 20x20 cm

Vezi

 

 

Fotocarte 30x20 cm

Vezi

 

 

Fotocarte 20x30 cm

Vezi

 

 

Fotocarte 30x30 cm

Vezi

 

 

Fotocarte

Fotocartea este mai mult decât un album. Aceasta este o prezentare inedită a fotografiilor pe hârtie, care îți permite să-ți păstrezi cele mai prețioase amintiri într-un mod ideal. Indiferent de eveniment - dacă s-a născut copilul, abia te-ai întors din călătoria visurilor, sau poate ești în căutarea unei forme interesante de album de nuntă, empikfoto ți-a pregătit o soluție unică.

Fotocartea este o amintire superbă, care poate reprezenta și primul tău proiect fotografic complet personalizat.

Poți alege dintre patru dimensiuni, mai multe tipuri de hârtie, fundaluri, rame, și imagini care îți vor îmbogăți povestea și vor capta atmosfera unică din momentul când în care ai realizat fotografiile. Îi poți da cărții titlul dorit, poți alege o copertă și poți aranja fotografiile în ce ordine dorești, astfel încât să păstrezi pentru totdeauna cele mai frumoase momente. Fotocartea este, de asemenea, cadoul ideal pentru cineva special, pentru a împărtăși amintirile și trăirile dragi cu ceilalți. Posibilitățile unei fotocărți sunt infinite când vine vorba de retrăirea amintirilor!

 

Fotocarte

Fotocartea este mult mai mult decât un album cu fotografii, și nu este o simplă carte în care poți pune câteva fotografii. Fotocartea este o poveste pe care o compui chiar tu, pe tema aleasă de tine, și care se desfășoară așa cum decizi tu. În mod sigur îți dorești să ai propria carte foto care să oglindească un eveniment important din viața ta, să îți reamintească de un moment special, sau să păstreze vii sentimentele trăite cu o persoană dragă. Cine nu ar dori să retrăiască emoțiile din timpul ceremoniei de căsătorie, să privească oricând cu bucurie primii ani de viață ai copiilor sau să realizeze un mic atlas propriu cu fotografii realizate în călătoria visurilor? Cu toții ne dorim o astfel de carte specială, o carte a noastră despre noi, despre cei dragi, despre momentele importante din viața noastră, o carte cu propriile fotografii, în care tu și cei dragi ție sunt protagoniștii.

Fotocarte personalizată

Fotocartea este o amintire cu posibilități nelimitate, o carte foto pe care o poți proiecta chiar tu, decizând forma, tipul de hârtie, și numărul de fotografii pe care dorești să le incluzi. Fotocartea personalizată poate fi modul ideal de a păstra fotografiile dragi, dar poate fi, de asemenea, și un cadou original pentru cineva iubit. Alcătuiește propria poveste cu fotocartea personalizată. O carte care povestește prin fotografii călătoriile mult visate, sau de ce nu, poți crea o carte foto pentru fiecare călătorie în parte, la munte, la mare, sau într-o destinație exotică. Fotocartea personalizată este un cadou extraordinar pentru cei dragi - prin prisma acesteia, amintirile prind viață și oricine poate să retrăiască momentele frumoase, încărcate de emoții, la care a participat la un moment dat. Ce cadou poate fi mai potrivit pentru soțul sau soția ta decât o fotocarte care să povestească emoțiile experiențelor voastre sau ale căsătoriei voastre? Ce cadou pentru părinți poate fi mai sentimental decât o fotocarte personalizată care să ilustreze Crăciunul petrecut împreună? Ce cadou ar putea fi mai minunat pentru copilul tău decât o fotocarte în care protagonistul este jucăria sa preferată, fotografiată în diverse ipostaze, astfel încât să compui o poveste cu ajutorul ei? Ce cadou ar putea fi mai potrivit pentru copilul devenit deja adolescent decât o fotocarte personalizată pe care să o păstreze pentru totdeauna, o fotocarte în care protagonistul este chiar el, făcând primii pași, sau descoperind prima zăpadă? Fotocartea este neprețuită, deoarece conține amintirile tale care, peste ani și ani, devin comori incomensurabile, cu trăiri, emoții, bucurii și nostalgii. Fotocartea este o carte prețioasă, unică și originală, este o lume în care poți intra oricând cu drag atunci când dorești să regăsești o părticică din emoțiile trăite cu ceva timp în urmă, și surprinse în cadre magistrale de către obiectivul de fotografiat.