EXTRA REDUCERE DE -10% cu cod: CRACIUN10
X

Developare poze

DESCARCĂ ACUM APLICAȚIA EMPIK FOTO

   

Organizează-ți pozele

Tipuri de developare

Vă punem la dispoziție developări de fotografii cu dimensiunile de la 9×13 cm pănă la 70×100 cm

Fotografii Standard: 9×13, 10×15, 13×18, 15×21 cm, Instafoto: 10×10 cm, Fotografii Mari: 20×30, 30×40, 30×45 cm, 

Fotografii panoramice: 15×27, 15×38, 20×36, 20×50, 30×54, 30×76 cm.

 

developare poze developare poze developare poze developare poze developare poze developare poze developare poze developare poze Image HTML map generator

Tip de hârtie

 

Developare poze

Empik Foto este garanția calității, satisfacției și a respectării termenelor. Oferim o gamă variată de hârtie pentru fotografii în ceea ce privește măsura și modele, din care veți putea să alegeți liber în momentul depunerii comenzilor. Materialele noastre garantează longevitatea fotografiilor Dumneavoastră, fără pierderea calității.

Developați chiar acum fotografiile pe empikfoto.ro pentu calitatea impecabila si fidelitatea culorilor, care va păstra pentru foarte mult timp cele mai prețioase amintiri. Pregătim fiecare developare cu foarte multă stăruință, pentru că fotografiile tale sunt momentele cele mai prețioase, la care te ajutăm să te întorci oricând cu plăcere.

Developare fotografii

Cele mai frumoase momente merită să rămână alături de tine zi de zi și merită să fie privite pentru totdeauna. Fotografiile sunt cel mai la îndemână mod de a-ți aminti pentru totdeauna un anumit moment, o călătorie, sau o persoană. Acum poți imprima fotografiile pe hârtie de cea mai bună calitate fotografii pe hârtie de cea mai bună calitate, luminoasă sau opacă, rezistentă în timp. Poți să printezi pozele alese pe diferite dimensiuni și forme preferate de tine. Pozele imprimate sunt perfecte pentru a fi înserate în orice tip de ramă dorești : pătrată, dreptunghiulară, rotundă, în funcție de creativitatea, ideile și stilul tău. Cu fotografiile developate, poți realiza de asemenea un album fotografic pe care să-l răsfoiești ori de câte ori vei dori, cu cele mai frumoase amintiri din călătoriile în locuri superbe cu peisaje mirifice, cu momente de neuitat cu familia sau cu prietenii.

Întipărirea fotografiilor

Niciodată ca până acum nu a fost mai ușor și mai rapid să imprimi cele mai frumoase fotografii, și să redai viață amintirilor tale. Ar fi cu adevărat păcat ca amintirile tale să rămână închise în telefon, sau în calculator. Toate momentele speciale din viața ta merită să fie developate, imprimate și expuse în spațiile în care îți petreci timpul, acasă, sau la birou. Fotografiile imprimate pot decora și în același timp pot bucura ochiul în orice incăpere a casei tale, în salon, în dormitor, în camera copilului, pe perete, sau pe o comodă. Fotografiile sunt un element important al căminului tău, întrucât cu ajutorul lor poți să retrăiești emoțiile unui ,,da'' în fața altarului, emoțiile nașterii unui copil, bucuria primilor pași, sau entuziasmul din călătoria mult visată.

Devalopare poze online

În ultimul timp mediul online ocupă din ce în ce mai multe domenii din viața noastră, deci acum poți de asemenea să printezi fotografiile tale online, din comoditatea casei tale. Este suficient să trimiți online fotografiile alese de tine, apoi le poți primi la adresa ta, sau le poți ridica personal. Indiferent ce modalitate ai alege pentru fotografiile tale calitatea va fi ireproșabilă, hârtia este atent selecționată, iar culorile pot fi de la alb negru, până la culori foarte intense, într-o gamă variată de dimensiuni. Cu ajutorul fotografiilor poți descoperi cât de ușor îți poți personaliza spațiul în care îți petreci timp important, sau poți descoperi că fotografiile pot deveni chiar și un cadou ideal pentru o persoană dragă. Descoperă adevărata valoare a fotografiilor, pentru că o fotografie reprezintă mult mai mult decât o imagine, o fotografie înseamnă o amintire dragă pentru totdeauna, înseamnă zâmbet, bucurie, trăiri, nenumărate emoții, precum zilele de nastere zile de naștere, Crăciun, Valentine’s Day, sau chiar și fără o ocazie anume, dăruiește o fotografie sau un album cu fotografii dragi și memorabilă.