­čÄü Creeaz─â online cadouri unice ╚Öi deosebite ╚Öi d─âruie╚Öte bucurii persoanei apropiate
X

Developare poze

   
 

Poze la set

Organizeaz─â-╚Ťi pozele

Tipuri de developare

V─â punem la dispozi╚Ťie develop─âri de fotografii cu dimensiunile de la 9×13 cm p─ân─â la 70×100 cm

Fotografii Standard: 9×13, 10×15, 13×18, 15×21 cm, Instafoto: 10×10 cm, Fotografii Mari: 20×30, 30×40, 30×45 cm, 

Fotografii panoramice: 15×27, 15×38, 20×36, 20×50, 30×54, 30×76 cm.

 

developare poze developare poze developare poze developare poze developare poze developare poze developare poze developare poze Image HTML map generator

Tip de hârtie

 

Developare poze

Empik Foto este garan╚Ťia calit─â╚Ťii, satisfac╚Ťiei ╚Öi a respect─ârii termenelor. Oferim o gam─â larg─â de dimensiuni ╚Öi tip de hârtie pe care îl pute╚Ťi alege liber în momentul plas─ârii comenzilor. Materialele pe care le folosim în realizarea produselor, garanteaz─â longevitatea clipelor deosebite într-o form─â unic─â, f─âr─â a pierde din culoare.

Imprimeaz─â acum fotografiile pe www.empikfoto.ro pentru a-╚Ťi p─âstra pozele într-o calitate impecabil─â.

Developare fotografii

Cele mai pre╚Ťioase momente merit─â s─â r─âmân─â al─âturi de tine zi de zi ╚Öi s─â fie mereu îndemân─â. Fotografiile sunt cel mai accesibil mod de a ╚Ťine în amintire un anumit moment, o c─âl─âtorie sau o persoan─â.

Acum po╚Ťi imprima pozele pe hârtie de cea mai bun─â calitate, luminoas─â sau opac─â, rezistent─â în timp. Po╚Ťi s─â printezi fotografiile alese pe diferite dimensiuni ╚Öi forme preferate de tine.

Pozele imprimate sunt perfecte pentru a fi înserate în orice tip de ram─â dore╚Öti: p─âtrat─â sau dreptunghiular─â, rotund─â sau oval─â, în func╚Ťie de creativitatea, ideile ╚Öi stilul t─âu. Cu fotografiile developate, po╚Ťi realiza de asemenea un album fotografic pe care s─â-l r─âsfoie╚Öti ori de câte ori vei dori, cu cele mai frumoase amintiri din c─âl─âtoriile în locuri superbe cu peisaje mirifice ╚Öi momente de neuitat cu familia sau cu prietenii.

Printarea pozelor

Niciodat─â pân─â acum imprimarea celor mai frumoase fotografii nu a fost atât de simpl─â. Ar fi cu adev─ârat trist ca toate amintirile tale s─â r─âmân─â închise ╚Öi uitate în telefon, calculator sau pe pen-drive. Toate momentele speciale din via╚Ťa Ta merita s─â fie printate ╚Öi expuse în spa╚Ťiile în care î╚Ťi petreci timpul – acas─â sau la birou. Fotografiile imprimate pot decora orice înc─âpere din casa ta ╚Öi totodat─â bucura ochiul, acestea te pot ajuta s─â retr─âie╚Öti emo╚Ťiile unui „da” în fa╚Ťa altarului, emo╚Ťiile na╚Öterii unui copil, bucuria primilor pa╚Öi, sau entuziasmul din c─âl─âtoria mult visat─â.

Developare poze online

În ultimul timp mediul online ocup─â din ce în ce mai multe domenii din via╚Ťa noastr─â, deci acum po╚Ťi s─â-╚Ťi printezi fotografiile alese direct din cas─â. Este suficient s─â încarci pozele online iar apoi le po╚Ťi primi la adresa indicat─â, sau le po╚Ťi ridica personal.

Indiferent de ce modalitate ai alege, fotografiile tale vor avea calitate irepro╚Öabil─â. Hârtia este atent selec╚Ťionat─â, iar culorile pot fi de la alb-negru pân─â la culori foarte intense, într-o gam─â variat─â de dimensiuni.

Cu ajutorul fotografiilor vei descoperi cât de u╚Öor î╚Ťi po╚Ťi personaliza spa╚Ťiul în care î╚Ťi petreci timpul, sau po╚Ťi dezv─âlui c─â fotografiile pot deveni ╚Öi un cadou perfect pentru o persoan─â drag─â.