Fotocartea 20x30 -50% - promoția este valabilă până la data de 05.06.2023
X

Developare poze

   
 

Organizează-ți pozele

Tipuri de developare

Vă punem la dispoziție developări de fotografii cu dimensiunile de la 9×13 cm pănă la 70×100 cm

Fotografii Standard: 9×13, 10×15, 13×18, 15×21 cm, Instafoto: 10×10 cm, Fotografii Mari: 20×30, 30×40, 30×45 cm, 

Fotografii panoramice: 15×27, 15×38, 20×36, 20×50, 30×54, 30×76 cm.

 

developare poze developare poze developare poze developare poze developare poze developare poze developare poze developare poze Image HTML map generator

Tip de hârtie

 

Developare poze

Empik Foto este garanția calității, satisfacției și a respectării termenelor. Oferim o gamă largă de dimensiuni și tip de hârtie pe care îl puteți alege liber în momentul plasării comenzilor. Materialele pe care le folosim în realizarea produselor, garantează longevitatea clipelor deosebite într-o formă unică, fără a pierde din culoare.

Imprimează acum fotografiile pe www.empikfoto.ro pentru a-ți păstra pozele într-o calitate impecabilă.

Developare fotografii

Cele mai prețioase momente merită să rămână alături de tine zi de zi și să fie mereu îndemână. Fotografiile sunt cel mai accesibil mod de a ține în amintire un anumit moment, o călătorie sau o persoană.

Acum poți imprima pozele pe hârtie de cea mai bună calitate, luminoasă sau opacă, rezistentă în timp. Poți să printezi fotografiile alese pe diferite dimensiuni și forme preferate de tine.

Pozele imprimate sunt perfecte pentru a fi înserate în orice tip de ramă dorești: pătrată sau dreptunghiulară, rotundă sau ovală, în funcție de creativitatea, ideile și stilul tău. Cu fotografiile developate, poți realiza de asemenea un album fotografic pe care să-l răsfoiești ori de câte ori vei dori, cu cele mai frumoase amintiri din călătoriile în locuri superbe cu peisaje mirifice și momente de neuitat cu familia sau cu prietenii.

Printarea pozelor

Niciodată până acum imprimarea celor mai frumoase fotografii nu a fost atât de simplă. Ar fi cu adevărat trist ca toate amintirile tale să rămână închise și uitate în telefon, calculator sau pe pen-drive. Toate momentele speciale din viața Ta merita să fie printate și expuse în spațiile în care îți petreci timpul – acasă sau la birou. Fotografiile imprimate pot decora orice încăpere din casa ta și totodată bucura ochiul, acestea te pot ajuta să retrăiești emoțiile unui „da” în fața altarului, emoțiile nașterii unui copil, bucuria primilor pași, sau entuziasmul din călătoria mult visată.

Developare poze online

În ultimul timp mediul online ocupă din ce în ce mai multe domenii din viața noastră, deci acum poți să-ți printezi fotografiile alese direct din casă. Este suficient să încarci pozele online iar apoi le poți primi la adresa indicată, sau le poți ridica personal.

Indiferent de ce modalitate ai alege, fotografiile tale vor avea calitate ireproșabilă. Hârtia este atent selecționată, iar culorile pot fi de la alb-negru până la culori foarte intense, într-o gamă variată de dimensiuni.

Cu ajutorul fotografiilor vei descoperi cât de ușor îți poți personaliza spațiul în care îți petreci timpul, sau poți dezvălui că fotografiile pot deveni și un cadou perfect pentru o persoană dragă.