🎓Cele mai bune suveniruri școlare până la -50%
X

Developare poză Retro 10x12cm hârtie lucioasă premium

5 din 5 (1 opinii clienți)
Adaugă opinie
Format printuri
Tipul hârtiei
Cantitatea: preț per bucată:
100+ 0,69 Lei
50 – 99 0,89 Lei
1 – 49 1,09 Lei
Livrare: lu. (17.06)
COMANDAȚI PRINTAREA
?
Dați click pentru a comanda printurile

Calitate excepțională pentru amintirile Dvs. speciale! Developare în format 9x13, 10x15, 13x18 și 15x21cm! Alegeți formatul preferat și salvați cele mai prețioase momente pe lungă durată! Ținând cont de satisfacția clienților, acordăm o mare importanță fiecărei fotografii developate, pe care o realizăm în laboratorul nostru profesional pe cele mai moderne mașini Noritsu. Oferim hârtie lucioasă, mată și mătăsoasă de la cei mai populari producători. Special pentru a vă păstra amintirile mai mult timp fără a pierde calitatea! Comanda este realizată până în 24 de ore de la plasarea comenzii!

Formate: 10x12
Hârtii, tipuri: Fujicolor Crystal Archive Digital Professional Paper type DP II (printuri lucioase și mătăsoase premium)
Hârtii, emulsie: premium lucios și premium mătăsos
Producător: Fuji
Gramaj: 235g/m2
Rezoluția expunerii: 640 DPI

Format Cantitatea 1 – 49printuri 50+printuri
10x12 1,09 Lei 0,69 Lei

Tip de hârtie

 

 

Developare

Empik Foto este garanția calității, satisfacției și a respectării termenelor.

Oferim o gamă variată de hârtie pentru fotografii în ceea ce privește măsura și modele, din care vei putea să alegi liber în momentul plasării comenzii.

Materialele noastre garantează longevitatea fotografiilor Dumneavoastră, fără pierderea calității.

Developați chiar acum fotografii pe empikfoto.ro și vă veți oferi un cadou atemporal ca amintire, care va păstra pentru foarte mult timp cele mai prețioase amintiri.

Pregătim fiecare developare cu foarte multă stăruință, pentru că fotografiile tale sunt momentele cele mai prețioase, la care te ajutăm să te întorci oricând cu plăcere.