Nou - Albume pentru poze diverse modele
X

Jurământ de Iubire fotocarte, 30x30 cm

4 din 5 (1 opinii clienți)
Adaugă opinie
Pagini perfecte Pagini
perfecte
Exemple de fundaluri Exemple de
fundaluri
Exemplu de clipart Exemplu de
clipart
Format [cm]
Hârtie / copertă:
?
Dați click pe semnul întrebării pentru a afla mai multe
Pret (pentru 28 pag.): 55,99 Lei 79,99 Lei
Economisești: 24,00 Lei (30%)
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: ?
Cel mai mic preț al produsului din ultimile 30 de zile înainte de reducere
53,59 Lei
Preț pentru fiecare 2 pagini suplimentare:2,00 Lei
Livrare: lu. (29.07)
CREAȚI O FOTO CARTE
?
Click pentru a crea un produs

Am creat acest șablon pentru cei care apreciază în special aspectul de eleganță, clasicul și simplitatea. Această carte dedicăm tuturor celor care caută soluția perfectă pentru fotografia lor de nuntă. Nunta dvs. cu siguranță a fost magică, amintiți-vă fiecare mic detaliu din momentul în care ați spus cel mai important în viață „da” și apoi emoțiile au explodat! Lacrimi de emoție ale părinților, primul dans și distracție până în zori de zi! Și desigur, sesiunea de nuntă în aer liber. Alegeți din arhiva dvs. cele mai bune cadre la care cu drag vă întoarceți cu gândul și care doriți să le împărtășiți cu cei dragi. Am încercat să facem acest șablon complet universal, așa că nu ezitați să aranjați fotografii de la biserică, nunți și sesiuni. Vă oferim o mulțime de fundaluri și ornamente pe care le puteți folosi pentru a vă decora paginile. Am ales o combinație de alb și bleumarin, am combinat nuașele pure și clasicele, astfel încât toate cadrele pe care le alegeți să arate cu adevărat elegante. Decorați fiecare fotografie cu un motiv floral delicat, care seamănă cu un ornament țesut manual. Creați pagină după pagină un suvenir minunat pentru o viață, adăugând propriile subtitrări și comentarii. Alegeți temele potrivite și bucurați-vă pentru totdeauna de un album de invidiat!

Vă punem la dispoziție 28 de pagini în format 20x30 și 30x20 cm. Tehnologia modernă de imprimare pe hârtie credată cu o greutate de 200 g / m2 asigură un aspect unic al fotografiilor dvs., iar tehnica de unire a unei cărți foto cu o copertă laminată, lucioasă sau mată cu o fotografie la alegere garantează un aspect extraordinar a albumului dvs..

Numărul de pagini rezultat: 28
Gramaj: 200
Numărul maxim de pagini: 160
Numărul minim de pagini: 28
Tipul copertei: dură lucioasă
Tipul hârtiei: cretată
Dimensiune: 30x30

Tipuri de hârtie

Hârtie cretată

 • o carte veritabilă a fotografiilor tale 
 • hârtie flexibilă, pagini moi
 • lipirea paginilor prin metoda tradițională
 • gramaj 200g/m2

Hârtie cretată

 • o carte veritabilă a fotografiilor tale 
 • hârtie flexibilă, pagini moi
 • lipirea paginilor prin metoda tradițională
 • gramaj 200g/m2

Hârtie fotografică

 • hârtie tare, pagini rigide
 • paginile alăturate sunt tipărite pe o singură hârtie
 • paginile se pliază perfect plat
 • gramaj 800g/m2

Hârtie fotografică

 • hârtie tare, pagini rigide
 • paginile alăturate sunt tipărite pe o singură hârtie
 • paginile se pliază perfect plat
 • gramaj 800g/m2

Fotocarte

Fotocartea este mai mult decât un album. Aceasta este o dimensiune complet nouă a prezentării fotografiilor pe hârtie, care vă permite să vă păstrați cele mai prețioase amintiri în cea mai bună versiune. Indiferent de eveniment, dacă s-a născut copilașul Dumneavoastră, sau dacă abia v-ați întors din călătoria visurilor Dumneavoastră, sau poate sunteți în căutarea unei forme interesante de album de nuntă, empikfoto a pregătit pentru Dvs. o soluție unică.

Fotocartea este o amintire superbă, care poate fi și primul proiect fotografic complet personalizat.

Puteți alege dintre patru dimensiuni, mai multe tipuri de hârtie, multe fundaluri, rame, și imagini care vă vor îmbogăți povestea și vă vor oferi o atmosferă unică – aceeași din momentul când ați realizat fotografiile. Puteți oferi cărții Dvs. propriul titlu, alegeți o copertă și vă puteți aranja fotografiile în orice ordine doriți, astfel încât cele mai frumoase momente să le păstrați pentru totdeauna. Fotocartea este de asemenea un cadou ideal pentru cineva specialpuneți în fotografii o parte din Dvs. și împărtășiși amintirile frumoase cu cei dragi.  Posibilitățile unei fotocărți sunt infinite, singura limită fiind imaginația Dvs!