🎁 Verifică super-promoțiile! | Verifică >
X

Ramă multifoto

0 produselor
Afișați produsele în format: Sortează:

Rame multifoto - înconjoară-te de amintiri!

O singură fotografie pe perete? Cu siguranță acest lucru nu este suficient - mai ales că este dificil să alegi doar una specială. Dar nu mai e nevoie să fie așa. Ramele noastre multifoto îți vin în ajutor. Acestea sunt mai mult decât simple rame foto, deoarece poți plasa mai multe fotografii în ele simultan. Deci, dacă ai un perete mai mare de amenajat și dorești să te înconjori de amintiri frumoase, aceasta este opțiunea perfectă. La Empik Foto vei găsi rame practice pentru multe fotografii în mai multe versiuni. O poți alege cu ușurință pe cea care se va potrivi cu aranjamentul planificat. Vezi acum!

Rame pentru multe fotografii - o soluție convenabilă pentru oricine

Ramele pentru multe fotografii din colecția Empik Foto sunt foarte diverse. Vei decide:

  • câte fotografii vei pune înăuntru - avem modele care pot cuprinde până la 8 fotografii în același timp!
  • ce dimensiuni vor avea fotografiile puse pe pereți în rame multifoto - standard de 10x15, sau poate stil instagram de 10x10? Asigură-te că verifici descrierile!
  • ce stil va avea rama ta multifoto - albă și delicată, sau poate neagră și expresivă?
  • care va fi designul - mai multe rame separate, aranjate asimetric, conectate între ele, sau una mare, cu passe-partout?

Un lucru este sigur: toate ramele multi-foto pe care le oferim combină designul la modă cu înalta calitate. Sunt fabricate în principal din lemn natural, ceea ce garantează că vor arăta grozav mult timp. Se vor potrivi atât stilurilor scandinave, cât și celor moderne, dar și retro și vintage.

Ce display ar trebui să creezi pe perete?

Ramele multifoto îți permit să creezi aranjamente interesante pe pereți - compoziții tematice care se potrivesc cu interiorul și, în același timp, evocă amintiri extraordinare. Te întrebi cum să conectezi fotografiile folosind rame foto pentru mai multe poze? Poți crea, de exemplu:

  • un colaj foto de vacanță - alege cele mai energice fotografii care arată cât de mult te distrezi cu cei dragi. O astfel de compoziție tematică va fi "antidotul" perfect la înghețurile de iarnă sau la ploile de toamnă
  • un mozaic de fotografii de familie - de exemplu, așează o fotografie a fiecărui membru al familiei într- ramă multifoto și un portret de grup în centru
  • un set cu cele mai amuzante fotografii de la evenimente de familie
  • un colaj de fotografii romantice ale îndrăgostiților... astfel de idei pot fi multiplicate la nesfârșit

Desigur, poți merge și într-o direcție mai „artistică” și îți poți înrăma fotografiile alb-negru sau sepia. Totul depinde de ce aranjament dorești să creezi. Cu siguranță va arăta grozav! Amintește-ți: poți crea, de asemenea, un display pe perete folosind rame simple - de exemplu rame din lemn sau aluminiu. Aceasta este o soluție bună dacă dorești să obții efectul „dezordinii artistice” sau pur și simplu așează niște fotografii diferite pe perete. Dacă îți vine să creezi o compoziție mare, nici o problemă! Vezi alte cadre disponibile în asortimentul Empik Foto și crează-ți propriul aranjament - exact așa cum dorești.