Nou - Albume pentru poze diverse modele
X

Poze tip cabină foto 15x5 hârtie lucioasă premium

0 din 5 (0 opinii clienți)
Adaugă opinie
Format (cm):
Rodzaj
Cantitatea: preț per bucată:
5+ 6,99 Lei
3 – 4 7,99 Lei
1 – 2 9,99 Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: ?
Cel mai mic preț al produsului din ultimile 30 de zile înainte de reducere
Livrare: jo. (18.07)
COMANDAȚI PRINTAREA
?
Click pentru a crea un produs

Fotografiile tip cabină foto sunt mici bucăți de istorie. Capturate exact în acel moment special - amuzant și spontan, ele păstrează zâmbetele, emoțiile și momentele petrecute alături de cei dragi. Datorită formatului lor mic, sunt un suvenir minunat pe care îl puteți purta în portofel, în husa telefonului sau pe care îl puteți atârna ca decor pe birou, în pat sau pe masa de toaletă. Din păcate, cabinele foto sunt un element pe care îl întâlnim destul de rar - În general la evenimente speciale sau în locații specifice din oraș. Dar cum ar fi dacă ați putea să transferați cadrele preferate din memoria telefonului sau a computerului pe o bandă foto de tip cabină foto?
Fotografiile de 15x5 cm în stil cabină foto sunt o modalitate excelentă de a vă imortaliza momentele preferate într-un mod original. Pe fiecare poză puteți include fotografii direct din memoria telefonului sau a computerului. Personalizați rama benzii foto alegând un fundal și adăugând texte sau clipart-uri pentru a face ca fotografiile dvs. să fie și mai speciale. Având posibilitatea de a adăuga mai multe fotografii, puteți spune o întreagă poveste pe o singur print. Este modalitatea perfectă de a imortaliza întâlnirile de familie sau momentele frumoase petrecute cu prietenii. Lăsați fiecare poză să spună o poveste unică!
Pozele tip cabină foto sunt vândute în pachete de 2 (fiecare poate conține fotografii diferite și poate fi personalizat după cum doriți).

nazwa produktu na stronie: Poze tip fotocabină ( set 2 bucăți )

Vedeți cum vă puteți pune în valoare amintirile

Tipuri de hârtie:

Premium lucioasă

Tip de hârtie: Fuji, Fujicolor Crystal Archive Digital Profejonal Paper Type DP II
Greutate: 235g/m2
Rezoluție de expunere: 640 DPI 

Mătăsos Premium

Hârtie, tip: Fuji, Fujicolor Crystal Archive Digital Profejonal Paper Type DP II
Greutate: 235 g/m2 
Rezoluție de expunere: 640 DPI