-25% la toate pozele la minim 50 buc. cu codul: 50LA25
X
prezenty świąteczne

Oferă amintiri în dar
Creează un cadou unic
și oferă bucurie celor dragi.

Cadouri de Crăciun pentru cei dragi

 Nu există o plăcere mai mare decât bucuria unei persoane dragi atunci când primește cadoul perfect de Crăciun.
La Empik Foto te putem ajuta să-i faci fericiți pe cei dragi.
Consultă sfaturile noastre și află ce le poți oferi familiei, prietenilor și colegilor anul acesta.

Cadouri de Crăciun pentru femei

Un cadou cu o fotografie romantică din vacanța petrecută împreună este o idee excelentă. De asemenea, poți alege un peisaj frumos, o fotografie a animalului preferat sau o dată importantă. Fotocalendar sau fotocarte? Amintiri cu ceașca de cafea de dimineață? Depinde de tine. Aruncă o privire la gama noastră de cadouri pentru femei.
Cadouri pentru bărbați

Ce zici de o fotografie frumoasă a mașinii visurilor sau de o husă de telefon personalizată? Explorează gama noastră de cadouri pentru bărbați.


Cadouri pentru mama

Alege cel mai frumos moment de familie și imprimă-l în format mare sau pe o fotografie. Descoperă gama noastră de cadouri pentru mama.


Cadouri pentru tata

Alege un portret de familie sau un calendar cu fotografii ale vacanțelor în familie. Vezi gama noastră de cadouri pentru tata.


Cadouri de Crăciun pentru copii

Alege o imagine a personajului preferat din desene animate, cea mai frumoasă poză a animalului de companie sau o fotografie frumoasă de familie și creează un design unic pe un puzzle, pernă sau fotocarte. Descoperă selecția noastră de cadouri pentru copii.
Cadouri pentru bunica

Fotografiile cu nepoți într-un calendar sau pe o pernă pot aminti de sărbători în familie. Descoperă oferta de cadouri pentru bunica. 


Un cadou pentru bunicul

Poate fi practic, dar în același timp personal. Ce părere ai de o cană personalizată sau o ramă multi-foto cu poze cu nepoțeii? De ce să nu transformi colecția de fotografii a bunicilor într-o fotocarte? Explorează gama noastră de cadouri pentru bunici.

Un cadou pentru părinți

O fotocarte va încânta cu siguranță. Depinde de tine dacă vrei să înventezi o poveste distractivă sau să compui o poveste despre iubirea părinților - creativitatea ta nu are limite.