Nou - Albume pentru poze diverse modele
X

DESCARCĂ ACUM APLICAȚIA EMPIK FOTO

   

Cană de cafea

0 produselor
Sortează:

Cană de cafea cu print personalizat sau cu propria fotografie

Te-ai întrebat vreodată în ce vas cafeaua are cel mai bun gust? Răspunsul este simplu - în cana de cafea preferată. Și poți găsi o astfel de cană de cafea preferată la noi. Pereții groși vor proteja temperatura băuturii dvs. și, datorită designului special al cănii, vă va încălzi frumos și mâinile. Există mai multe motive pentru a-ți lua cana de cafea preferată:

  • Cana pentru cafea cu propria fotografie sau imprimare este unică - niciodată un coleg sau un coleg de serviciu nu îți va mai lua cana. Nu crezi? Ia-ți o cană de cafea cu o fotografia proprie sau print personalizat. Acest lucru vă va distinge în mod eficient în bucătăria biroului de vasele plictisitoare monocrome. O astfel de cană este, de asemenea, un cadou minunat pentru colegii de muncă.
  • Cana de cafea se potrivește cu orice fel de cafea- fie că sunteți un amator de cappuccino, americano sau că beți toată ziua cafea de la un aparat profesionist de cafea, cana de cafea va fi perfectă. Vă așteaptă până la 290 ml de trezire zilnică.
  • Cana de cafea în 6 culori- portocaliu, gri, albastru, verde, galben sau poate negru? La EmpikFoto avem până la 6 culori diferite de căni de cafea pentru tine. Așa că poți s-o alegi pe cea preferată. 
La EmpikFoto poți crea propria cană de cafea. Alegeți fotografiile preferate, adăugați o imprimare amuzantă, folosiți clipart-ul nostru și creați o cană pe care nu o veți găsi în niciun magazin. Dacă nu aveți chef să creați un șablon, puteți alege unul dintre cele pe care le-am pregătit. Creați cana de cafea preferată pentru dvs. sau ca un cadou pentru cineva apropiat.