Nou - Albume pentru poze diverse modele
X

DESCARCĂ ACUM APLICAȚIA EMPIK FOTO

   

Căni personalizate

La EmpikFoto, ne dorim să aveți o mare varietate de căni din care să alegeți. Am selectat până la 6 modele diferite pentru dvs. clasice, cu lapte sau emailate? Alegeți forma preferată, adăugați o fotografie, un grafic sau o inscripție și bucurați-vă de propria cană personalizată. Nu uitați că este și un cadou minunat pentru o persoană dragă.

Cană 330ml
Dimensiune populară

Verifică

 

 

Cană magică
Modificarea culorii în funcție de temperatură

Verifică

 

 

Cană 440 ml
Dimensiune mare

Verifică

 

 

Cană latte
Un cadou elegant pentru un prieten

Verifică

 

 

Cană cu linguriță
Cu suport de lingură din ceramică

Verifică

 

 

Hrnek 330ml

Cană 330ml
Dimensiune populară

Verifică

 

 

Hrnek 330ml

Cană cu interiorul colorat
disponibile în 6 culori

Verifică

 

 

Hrnek 330ml

Cană magică
Modificarea culorii în funcție de temperatură

Verifică

 

 

Hrnek 330ml

Cană 440ml
Dimensiune mare

Verifică

 

 

Cum poți creea o cană personalizată?

Alege unul din șabloanele disponibile

  • Peste 50 de șabloane unice
  • Proiect grafic pregătit de graficienii noștri
  • Alege tipul de șablon pentru diferite ocazii

 

ALEGE ȘABLONUL

Creează cana personalizată

  • Proiectează cana cu fotografiile Tale pas cu pas
  • Adaugă și mută imaginile cum vrei
  • Alege tipul de fondal, clipart-uri și rame din modele disponibile
  • Creează cana Ta cu fotografie, care nimeni altcineva nu va mai avea!

 

PROIECTEAZĂ CANA

Inspirații

  • fotokubki
  • fotokubki
  • fotokubki
  • fotokubki
fotokubki
fotokubki
fotokubki
fotokubki

Cană personalizată

Ești în căutarea unui cadou cu o particularitate ceva mai deosebită pentru cineva drag și nu știi cu ce anume să-l surprinzi? Ei bine ideea perfectă este una dintre cănile noastre pe care o poți personaliza după bunul tău plac, cu o fotografie ce povestește viața ta, sau a persoanei dragi. Acum este foarte ușor să imprimi o fotografie pe o cană, indiferent dacă aceasta este o cană de ceramică, sau chiar o cană de metal, o cană cu smalț, și vei obține un efect spectacular! Chiar dacă ești un băutor amator de ceai sau de cafea, sau poate ești un mare cunoscător al gusturilor rafinate și bine definite, totul ia amploare dacă îți vei servi băutura caldă preferată dintr-o cană personalizată cu fotografia persoanei iubite, sau cu o scenă surprinsă la ultima petrecere, care te bine dispune și îți readuce zâmbetul pe buze ori de câte ori o privești.

Personalizare căni

Fă-ți cadou chiar acum o cană personalizată și astfel vei uita de culoarea banală și monotonă a unei căni simple! Oferă-ți răsfățul de a bea o cafea revigorantă dimineața dintr-o cană care este menită să-ți aprindă simțurile, pentru că pe cana ta vei găsi o parte din sentimentele tale, o persoană dragă, animalul tău de companie, sau panorama pe care ai fotografiat-o chiar tu de la înălțime în ultima ta călătorie. O cană personalizată este menită să te definească, să te binedispună încă de la prima oră a dimineții, când vei degusta prima picătură de cafea. O cană personalizată cu o fotografie dragă sau cu un motto de încurajare îți poate aduce inspirația mult dorită la birou, în zilele încărcate sau tensionante. În zilele ploioase, nu este nimic mai plăcut decât să surprinzi persoana iubită cu un ceai servit într-o cană personalizată cu o fotografie realizată într-o zi însorită de primăvară, sau cu o fotografie făcută pe plajă, la răsăritul soarelui.

Căni personalizate

Chiar dacă nu ești o persoană în pas cu tehnologia, dar dorești să surprinzi pe cineva iubit cu un cadou personalizat și surprinzător, poți să alegi o cană cu adevărat magică. Poți să pregătești un ceai, un lapte cald, sau o cafea caldă pentru jumătatea inimii tale, pentru copilul tău încă somnoros, apoi să torni băutura în a noastră cană neagră...și magie...surprinzător, cana neagră se transformă și va prezenta ființei dragi fotografiile voastre de excepție, fotografii amuzante, nostalgice, sau fotografii profesioniste despre cele mai frumoase momente din viața voastră. Este de asemenea un cadou ideal pentru ziua mamei, a tatălui, a copiilor, pentru oricine dorești să realizezi un cadou memorabil, care îi va aduce indubitabil zâmbetul și voia bună în orice moment al zilei; spune că este o simplă cană neagră și apoi...surpriză! Cănile personalizate sunt un cadou minunat și practic, sunt un cadou ce oferă o mare emoție. Cănile sunt de asemenea obiecte pe care le folosim în diferite momente ale zilei, dar devin importante pentru noi și pentru ceilalți atunci când imprimăm pe ele o parte din noi, o parte din momentele noastre cele mai reprezentative.