Nou - Albume pentru poze diverse modele
X

Amintiri Însorite fotocarte, 20x30 cm

0 din 5 (0 opinii clienți)
Adaugă opinie
Pagini perfecte Pagini
perfecte
Exemple de fundaluri Exemple de
fundaluri
Exemplu de clipart Exemplu de
clipart
Format [cm]
Hârtie / copertă:
?
Dați click pe semnul întrebării pentru a afla mai multe
Pret (pentru 28 pag.): 69,90 Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: ?
Cel mai mic preț al produsului din ultimile 30 de zile înainte de reducere
Preț pentru fiecare 4 pagini suplimentare:4,00 Lei
Livrare: vi. (26.07)
CREAȚI O FOTO CARTE
?
Click pentru a crea un produs

Sunetul mării, cântatul păsărilor, plaja aurie, ție ce îți amintește de cea mai bună vacanță pe litoral? Îți place starea de dulce lenevie pe plajă, soarele auriu care îți bronzează corpul și apusurile uimitoare? Fie că îți petreci vacanța cu familia sau sunteți însoțiți de cel mai bun grup de prieteni, îți plac aceste amintiri, nu-i așa? Acum este momentul potrivit pentru a ordona toate aceste amintiri plăcute și pentru a le avea la îndemână!

Vrei să evadezi din când în când pe una dintre plajele sălbatice? Chiar și în mijlocul unei săptămâni de lucru? Avem o soluție pentru dvs. am creat acest șablon având în vedere toți iubitorii de mare, pasionați de sunetul valurilor îndrăgostiți de soarele fierbinte și de cântatul pescărușilor. Tratați acest șablon ca pe un bilet unic care vă va permite să vă deplasați pe litoral ori de câte ori doriți! Alegeți fotografiile preferate din vacanță, fotografiile pline de soare, distracție, mare, nisip și tot ceea ce vă facem să vă întoarceți cu gândul pe plajă. Lasă-te dus de imaginația ta! Am creat acest șablon inspirându-ne din culorile verii. Am însuflețit combinația îngrijită de turcoaz, bej și roz cu clipart-uri drăguțe - flori, fructe și motive de pe litoral. Auzi deja sunetul valurilor? Alegeți cadrele potrivite, adăugați descrieri și mergeți pe litoral!

Sunetul mării, cântatul păsărilor, plaja aurie ce îți amintește de cea mai bună vacanță pe litoral? Îți place starea de dulce lenevie pe plajă, soarele auriu care îți bronzează corpul și apusurile uimitoare? Fie că îți petreci vacanța cu familia sau sunteți însoțiți de cel mai bun grup de prieteni, îți plac aceste amintiri, nu-i așa? Acum este momentul potrivit pentru a ordoma toate aceste amintiri plăcute și pentru a le avea la îndemână!

Fotocartea este disponibilă în patru formate - 20x20cm, 30x30cm și 20x30cm, precum și portret și peisaj. Tehnologia modernă permite imprimarea pe hârtie moale și cretată cu o greutate de 200 g/m2 sau pe hârtie fotografică rigidă cu o greutate de 800 g/m2. Versiunea de bază a fotocărții are 28 de pagini pe hârtie cretată și 20 de pagini pe hârtie fotografică, dar puteți adăuga pagini suplimentare pentru a mări numărul de imagini! În plus, puteți alege dintre două variante de copertă: o copertă cartonată lucioasă sau una mată.

Numărul de pagini rezultat: 28
Gramaj: 200
Numărul maxim de pagini: 160
Numărul minim de pagini: 28
Tipul copertei: dură lucioasă
Tipul hârtiei: cretată
Dimensiune: 20x30

Tipuri de hârtie

Hârtie cretată

 • o carte veritabilă a fotografiilor tale 
 • hârtie flexibilă, pagini moi
 • lipirea paginilor prin metoda tradițională
 • gramaj 200g/m2

Hârtie cretată

 • o carte veritabilă a fotografiilor tale 
 • hârtie flexibilă, pagini moi
 • lipirea paginilor prin metoda tradițională
 • gramaj 200g/m2

Hârtie fotografică

 • hârtie tare, pagini rigide
 • paginile alăturate sunt tipărite pe o singură hârtie
 • paginile se pliază perfect plat
 • gramaj 800g/m2

Hârtie fotografică

 • hârtie tare, pagini rigide
 • paginile alăturate sunt tipărite pe o singură hârtie
 • paginile se pliază perfect plat
 • gramaj 800g/m2

Fotocarte

Fotocartea este mai mult decât un album. Aceasta este o dimensiune complet nouă a prezentării fotografiilor pe hârtie, care vă permite să vă păstrați cele mai prețioase amintiri în cea mai bună versiune. Indiferent de eveniment, dacă s-a născut copilașul Dumneavoastră, sau dacă abia v-ați întors din călătoria visurilor Dumneavoastră, sau poate sunteți în căutarea unei forme interesante de album de nuntă, empikfoto a pregătit pentru Dvs. o soluție unică.

Fotocartea este o amintire superbă, care poate fi și primul proiect fotografic complet personalizat.

Puteți alege dintre patru dimensiuni, mai multe tipuri de hârtie, multe fundaluri, rame, și imagini care vă vor îmbogăți povestea și vă vor oferi o atmosferă unică – aceeași din momentul când ați realizat fotografiile. Puteți oferi cărții Dvs. propriul titlu, alegeți o copertă și vă puteți aranja fotografiile în orice ordine doriți, astfel încât cele mai frumoase momente să le păstrați pentru totdeauna. Fotocartea este de asemenea un cadou ideal pentru cineva specialpuneți în fotografii o parte din Dvs. și împărtășiși amintirile frumoase cu cei dragi.  Posibilitățile unei fotocărți sunt infinite, singura limită fiind imaginația Dvs!