Nou - Albume pentru poze diverse modele
X

Sporturi de Vară fotocarte, 20x30 cm

0 din 5 (0 opinii clienți)
Adaugă opinie
Pagini perfecte Pagini
perfecte
Exemple de fundaluri Exemple de
fundaluri
Exemplu de clipart Exemplu de
clipart
Format [cm]
Hârtie / copertă:
?
Dați click pe semnul întrebării pentru a afla mai multe
Pret (pentru 28 pag.): 69,90 Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: ?
Cel mai mic preț al produsului din ultimile 30 de zile înainte de reducere
Preț pentru fiecare 4 pagini suplimentare:4,00 Lei
Livrare: vi. (26.07)
CREAȚI O FOTO CARTE
?
Click pentru a crea un produs

Avem ceva care ar trebui să intereseze fiecare maniac sportiv de vară! Ai senzația că nu poți trăi fără un pic de risc? Creșterea adrenalinei și bătăile inimii mai rapide,soare fierbinte, orizont nesfârșit, apă limpede și mirosul unei mari aventuri, sună bine nu-i așa? Minunat, pentru că acest șablon îți este dedicat! Colectează toate fotografiile preferate în care conduc distracția, sporturile nautice și aventurile! Am pregătit un șablon datorită căruia puteți crea un album remarcabil plin de cele mai îndrăznețe amintiri! Acest proiect a fost creat dintr-o combinație de dragoste pentru călătorii și entuziasmul nebuniei. Am inclus tot ceea ce reflectă perfect natura, folosiți în mod liber fundaluri, texturi și clipart pentru a vă putea bucura în cele din urmă de fabuloasa colecție a tuturor momentelor în care vă place să reveniți! Cea mai bună vacanță pe malul mării, sau poate o excursie la un lac, Marea Neagră, la munte sau mai degrabă o mare expediție în oceanul fierbinte? Colectează amintirile și închide-le într-o carte foto nemaipomenită! Am încercat să facem șablonul să semene cu jurnalul unui adevărat globetrotter. Fixați și lipiți cadrele preferate pe fundaluri alb-albastre, adăugați descrieri și comentați fotografii, alegeți rame și bucurați-vă de un album complet personalizat! Fiecare parte a decorațiunilor are în mod necesar elemente marine - valuri, bărci cu pânze, accesorii pentru scufundări și motive sportive! Amintirile prețioase merită să fie păstrate într-un mod unic și pe lungă durată!Vă punem la dispoziție 30 de pagini în format 20x30, 30x30, 30x20 și 20x20 cm. Tehnologia modernă de imprimare pe hârtie credtă cu o greutate de 200g / m2 asigură un aspect unic al fotografiilor, iar tehnica de unire a unei cărți foto cu o copertă laminată, lucioasă sau mată cu o fotografie la alegere garantează un aspect extrem de elegant a albumului dvs..

Numărul de pagini rezultat: 28
Gramaj: 200
Numărul maxim de pagini: 160
Numărul minim de pagini: 28
Tipul copertei: dură lucioasă
Tipul hârtiei: cretată
Dimensiune: 20x30

Tipuri de hârtie

Hârtie cretată

 • o carte veritabilă a fotografiilor tale 
 • hârtie flexibilă, pagini moi
 • lipirea paginilor prin metoda tradițională
 • gramaj 200g/m2

Hârtie cretată

 • o carte veritabilă a fotografiilor tale 
 • hârtie flexibilă, pagini moi
 • lipirea paginilor prin metoda tradițională
 • gramaj 200g/m2

Hârtie fotografică

 • hârtie tare, pagini rigide
 • paginile alăturate sunt tipărite pe o singură hârtie
 • paginile se pliază perfect plat
 • gramaj 800g/m2

Hârtie fotografică

 • hârtie tare, pagini rigide
 • paginile alăturate sunt tipărite pe o singură hârtie
 • paginile se pliază perfect plat
 • gramaj 800g/m2

Fotocarte

Fotocartea este mai mult decât un album. Aceasta este o dimensiune complet nouă a prezentării fotografiilor pe hârtie, care vă permite să vă păstrați cele mai prețioase amintiri în cea mai bună versiune. Indiferent de eveniment, dacă s-a născut copilașul Dumneavoastră, sau dacă abia v-ați întors din călătoria visurilor Dumneavoastră, sau poate sunteți în căutarea unei forme interesante de album de nuntă, empikfoto a pregătit pentru Dvs. o soluție unică.

Fotocartea este o amintire superbă, care poate fi și primul proiect fotografic complet personalizat.

Puteți alege dintre patru dimensiuni, mai multe tipuri de hârtie, multe fundaluri, rame, și imagini care vă vor îmbogăți povestea și vă vor oferi o atmosferă unică – aceeași din momentul când ați realizat fotografiile. Puteți oferi cărții Dvs. propriul titlu, alegeți o copertă și vă puteți aranja fotografiile în orice ordine doriți, astfel încât cele mai frumoase momente să le păstrați pentru totdeauna. Fotocartea este de asemenea un cadou ideal pentru cineva specialpuneți în fotografii o parte din Dvs. și împărtășiși amintirile frumoase cu cei dragi.  Posibilitățile unei fotocărți sunt infinite, singura limită fiind imaginația Dvs!