Nou - Albume pentru poze diverse modele
X

Vară Nebună fotocarte, 20x30 cm

0 din 5 (0 opinii clienți)
Adaugă opinie
Pagini perfecte Pagini
perfecte
Exemple de fundaluri Exemple de
fundaluri
Exemplu de clipart Exemplu de
clipart
Format [cm]
Hârtie / copertă:
?
Dați click pe semnul întrebării pentru a afla mai multe
Pret (pentru 28 pag.): 48,93 Lei 69,90 Lei
Economisești: 20,97 Lei (30%)
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: ?
Cel mai mic preț al produsului din ultimile 30 de zile înainte de reducere
45,43 Lei
Preț pentru fiecare 4 pagini suplimentare:4,00 Lei
Livrare: lu. (29.07)
CREAȚI O FOTO CARTE
?
Click pentru a crea un produs

Vacanța înseamnă marea albastră, plajă aurie și soare fierbinte pentru dvs., nu? Dar totodată nu sunteți tipul de turist căruia îi place să se lenevească! Marea albastră înseamnă sporturi nautice, iar plaja aurie înseamnă volei și uimitoare castele de nisip! Fantastic, pentru că avem ceva special pentru dvs.!

Întotdeauna petreceți vacanța în mod activ, scufundând, vâslând sau înotând iar cea mai bună călătorie este cea care este plină până la limită cu atracții și imediat după ce te întorci, îți place să-ți amintești o astfel de vacanță. La urma urmei, a fost o vară nebună! Este bine că atmosfera acestor zile fără griji a fost surprinsă în imagini. Poate că este timpul să le punem în ordine și să le oferim amintirilor atât de prețioase o formă adecvată? Alegeți cele mai bune fotografii din arhiva de acasă și compuneți povestea foto de vacanță folosind fundalurile noastre de vară. Ne-am concentrat pe culorile tipice ale mării - bej deschis, galben auriu și albastru azur, care se vor potrivi perfect cu fotografiile de vacanță. Decorează fiecare pagină cu clipart marin și dă fotografiilor tale un caracter unic! Adăugă propriile comentarii și păstrează amintirile de vară pentru totdeauna! Sau poate vă vor inspira să vă planificați următoarele excursii la malul mării?

Vă punem la dispoziție cărți foto în următoarele formate: 20x30, 30x30, 20x20 și 30x20 cm. Tehnologia modernă de imprimare pe hârtie credată cu o greutate de 200 g / m2 asigură un aspect unic al fotografiilor dvs., iar tehnica de unire a unei cărți foto cu o copertă laminată, lucioasă sau mată cu o fotografie la alegere garantează un aspect extraordinar a albumului. Dacă apreciați cea mai înaltă calitate, vă recomandăm o carte foto pe hârtie fotografică cu pagini rigide.

Numărul de pagini rezultat: 28
Gramaj: 200
Numărul maxim de pagini: 160
Numărul minim de pagini: 28
Tipul copertei: dură lucioasă
Tipul hârtiei: cretată
Dimensiune: 20x30

Tipuri de hârtie

Hârtie cretată

 • o carte veritabilă a fotografiilor tale 
 • hârtie flexibilă, pagini moi
 • lipirea paginilor prin metoda tradițională
 • gramaj 200g/m2

Hârtie cretată

 • o carte veritabilă a fotografiilor tale 
 • hârtie flexibilă, pagini moi
 • lipirea paginilor prin metoda tradițională
 • gramaj 200g/m2

Hârtie fotografică

 • hârtie tare, pagini rigide
 • paginile alăturate sunt tipărite pe o singură hârtie
 • paginile se pliază perfect plat
 • gramaj 800g/m2

Hârtie fotografică

 • hârtie tare, pagini rigide
 • paginile alăturate sunt tipărite pe o singură hârtie
 • paginile se pliază perfect plat
 • gramaj 800g/m2

Fotocarte

Fotocartea este mai mult decât un album. Aceasta este o dimensiune complet nouă a prezentării fotografiilor pe hârtie, care vă permite să vă păstrați cele mai prețioase amintiri în cea mai bună versiune. Indiferent de eveniment, dacă s-a născut copilașul Dumneavoastră, sau dacă abia v-ați întors din călătoria visurilor Dumneavoastră, sau poate sunteți în căutarea unei forme interesante de album de nuntă, empikfoto a pregătit pentru Dvs. o soluție unică.

Fotocartea este o amintire superbă, care poate fi și primul proiect fotografic complet personalizat.

Puteți alege dintre patru dimensiuni, mai multe tipuri de hârtie, multe fundaluri, rame, și imagini care vă vor îmbogăți povestea și vă vor oferi o atmosferă unică – aceeași din momentul când ați realizat fotografiile. Puteți oferi cărții Dvs. propriul titlu, alegeți o copertă și vă puteți aranja fotografiile în orice ordine doriți, astfel încât cele mai frumoase momente să le păstrați pentru totdeauna. Fotocartea este de asemenea un cadou ideal pentru cineva specialpuneți în fotografii o parte din Dvs. și împărtășiși amintirile frumoase cu cei dragi.  Posibilitățile unei fotocărți sunt infinite, singura limită fiind imaginația Dvs!