­čÄü Creeaz─â online cadouri unice ╚Öi deosebite ╚Öi d─âruie╚Öte bucurii persoanei apropiate
X
Školní nabídka

Ne amintim de anii de ╚Öcoal─â pentru tot restul vie╚Ťii noastre. Primele prietenii, dragostea, dezam─âgirea ╚Öi descoperirea unicit─â╚Ťii lumii din jurul t─âu. De aceea, merit─â s─â î╚Ťi aminte╚Öti fiecare an ╚Öcolar - pentru ca pove╚Ötile din aceast─â perioad─â a vie╚Ťii tale s─â fie amintite cu lux de am─ânunte. Vrei s─â preg─âte╚Öti suveniruri unice - fie din anul ╚Öcolar anterior, fie de la un eveniment organizat pentru întreaga clas─â? Avem o solu╚Ťie simpl─â ╚Öi original─â pentru tine: fotocadourile!

Ofert─â special─â pentru sfâr╚Öitul anului ╚Öcolar

 

Valabil─â pân─â la 15 Iulie 2024

Fotoc─âr╚Ťi 20x20 

Copert─â lucioas─â, hârtie cretat─â, 28 de pagini

 

DE LA 5 BUC.

32,90 Lei 59,90 Lei   cod: SZfk524

DE LA 10 BUC.

29,90 Lei 59,90 Lei   cod: SZfk1024

DE LA 20 BUC.

27,90 Lei 59,90 Lei   cod: SZfk2024

 

  Vezi ╚Öabloanele  

 

                           

Fotoc─âr╚Ťi 20x30 

Copert─â lucioas─â, hârtie cretat─â, 28 de pagini

 

DE LA 5 BUC.

36,90 Lei 69,99 Lei   cod: SZFK524

DE LA 10 BUC.

34,90 Lei 69,99 Lei   cod: SZFK1024

DE LA 20 BUC.

33,90 Lei 69,99 Lei   cod: SZFK2024

 

  Vezi ╚Öabloanele  

 

                           

Alte fotoc─âr╚Ťi

Reducerea se aplic─â pentru orice fotocarte pe hârtie cretat─â

 

DE LA 5 BUC.

-40%   cod: SZFK4024

DE LA 10 BUC.

-45%   cod: SZFK4524

DE LA 20 BUC.

-50%   cod: SZFK5024

 

  Verific─â oferta  

 

                                   

Gr─âdini╚Ťa, prima sta╚Ťie pe calea înv─â╚Ť─ârii, este locul unde se stabilesc primele rela╚Ťii. ╚śtii foarte bine c─â, pe m─âsur─â ce trec anii, amintirile din aceast─â perioad─â se estompeaz─â. De aceea, nu-╚Ťi po╚Ťi l─âsa copilul s─â nu-╚Öi aminteasc─â aceste momente frumoase. Creaz─â pentru el sau pentru ea o fotocarte sau un tablou cu amintiri de la gr─âdini╚Ť─â, în care s─â surprinzi chipurile prietenilor copilului t─âu în aventurile lor de la gr─âdini╚Ť─â. Vezi ╚Öi ce alte fotocadouri îi po╚Ťi oferi copilului t─âu.

O cronic─â ╚Öcolar─â la sfâr╚Öitul anului ╚Öcolar este un adev─ârat eveniment pentru to╚Ťi elevii. Cu op╚Ťiunea de a ad─âuga text la albumul foto, cronica ╚Öcolii poate include, de asemenea, legende amuzante pentru fiecare fotografie sau glume amuzante ale profesorilor. Astfel, albumul foto al ╚Öcolii devine o adev─ârat─â amintire pentru anii urm─âtori. În plus, vor exista caiete ╚Öcolare personalizate, c─âni ╚Öi multe altele ca ╚Öi cadouri de absolvire pentru elevii vo╚Ötrii..

Sfâr╚Öitul liceului ╚Öi absolvirea reprezint─â o adev─ârat─â revolu╚Ťie în via╚Ťa fiec─âruia. Înainte de a merge la universitate ╚Öi de a cunoa╚Öte oameni noi, înainte de a începe o via╚Ť─â real─â de adult, merit─â s─â colectezi amintiri din liceu. ╚śi sunt multe - diplome, absolviri, anivers─âri de 18 ani - cu siguran╚Ť─â este greu s─â le pui pe toate într-un album foto de liceu. Dar cu noi nu trebuie s─â te limitezi. Vezi ce ╚Öabloane ╚Ťi-am preg─âtit ╚Öi pentru celelalte produse ale noastre.

╚śi cum r─âmâne cu d─âruirea c─âtre un profesor sau educator, persoana care a depus cel mai mult efort în educa╚Ťia ta de-a lungul anilor? O fotocarte va fi, de asemenea, un cadou minunat pentru profesori - toate fotografiile elevilor într-un singur loc, cu legende amuzante, vor aduce cu siguran╚Ť─â un zâmbet ╚Öi emo╚Ťii pozitive profesorului. O can─â cu citatele lor preferate sau o carte po╚Ötal─â cu o fotografie împ─ârt─â╚Öit─â ar fi, de asemenea, o op╚Ťiune excelent─â de cadou pentru un profesor.

Alege╚Ťi ce dori╚Ťi s─â ├«ntreba╚Ťi
Administratorul datelor Tale personale este Empik Foto Sp. z o.o. cu sediul la Var╚Öovia. Datele Tale personale vor fi procesate pentru a gestiona solicitarea ca parte a formularului de contact, precum ╚Öi ├«n scopuri statistice ╚Öi analitice ale administratorului. Pentru mai multe informa╚Ťii despre prelucrarea datelor cu caracter personal, consulta╚Ťi pagina noastr─â Politica de Confiden╚Ťialitate